ДО УВАГИ ВИРОБНИКІВ СІЛЬГОСППРОДУКЦІЇ!

Дата: 03.06.2022 08:05
Кількість переглядів: 306

Оптовий ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», що знаходиться у місті Львів і є найбільшим агропродовольчим хабом західної України ( тут реалізовується більше 1 млн. тонн продуктів харчування та сільськогосподарської продукції в рік), пропонує умови для швидкої реалізації виробленої аграріями сільгосппродукції.

Фото без опису

Військова агресія російської федерації, через яку на частині території України неможливо вирощувати сільськогосподарську продукцію, стала загрозою продовольчій безпеці нашої держави. Тому забезпечення населення продовольством у великій мірі залежатиме від результатів роботи аграріїв західних областей України.

Значне нарощування обсягів виробництва сільськогосподарської продукції, у свого чергу, породить потребу у зберіганні, логістичних послугах, забезпеченні належного ветеринарно- санітарного контролю, збуту кінцевому споживачу, тощо.

Відповідно до Закону України «Про оптові ринки сільськогосподарської продукції» від 25.06.2009 року N 1561-VI серед основних напрямів діяльності оптових ринків сільськогосподарської продукції як частини агропромислового комплексу є сприяння прискореному просуванню с/г продукції від виробника до кінцевого споживача та в одержанні прибутку; забезпечення концентрації сільськогосподарської продукції у визначеному місці, здійснення ветеринарно-санітарного контролю та нагляду, та інші.

ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», якому наказом Міністерства аграрної політики України Ns560 від 15.09.2010 року надано статус оптового ринку сільськогосподарської продукції, знаходиться у місті Львів на проспекті Святого Івана Павла ІІ. 4-Б є найбільшим агропродовольчим хабом західної України, через який реалізовується більше 1 млн. тонн продуктів харчування та сільськогосподарської продукції в рік. Відтак, в умовах розриву логістичних ланцюжків рітейлових мереж сходу і півдня України, дефіциту пального, та, з урахуванням «короткого плеча» доставки від виробника до місця збуту, ринок «Шувар» можна розглядати як одне з найоптимальніших місць для швидкої реалізації сільгосппродукції, виробленої аграріями.

Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», оминаючи спекулятивну складову у формі перекупників, створює найкращі умови для збуту сільгосппродукції кінцевому споживачу, а також надає інші послуги,виходячи з індивідуальних потреб та можливостей кожного сільгоспвиробника.

У тому числі - допомогу в придбанні паливно-мастильних матеріалів для доставки продукції на ринок «Шувар».

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами: 0938764817 - Андрій Мельничук, 0993275097 - Тетяна Попович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних