В МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ПРОВЕЛИ МОТИВУЮЧУ ЗУСТРІЧ-ТЕРАПІЮ З ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМИ

Дата: 26.05.2022 21:08
Кількість переглядів: 385

У цей складний час потреба моральної підтримки вимушеним переселенцям є вкрай актуальною. Дорослі та діти, які перебувають у гострому стресовому стані, потребують нашої допомоги.

Фото без опису

Усвідомлюючи таку важливу необхідність, вимушено переміщені громадяни, які постраждали від війни і тепер отримали прихисток у Радивилівській територіальній громаді, неодноразово були залучені до різноманітних акцій, тематичних подій, заходів.

Адже людина створена соціальною. Тому всі потребують спілкування і перебування в соціумі.

Черговий захід у центральній міській бібліотеці, влаштований для вимушених переселенців Радивилівською організацією «Живи на повну» та молодіжною радою «Ідея», яка діє при відділі освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради, дав змогу постраждалим у війні сім’ям на якийсь момент відволіктися від переживань, отримати корисні поради та базові рекомендації, як оптимізувати життєві сили і, попри важкість подій, планувати своє майбутнє.

Наймолодших учасників зустрічі залучили до розваг з аніматорами, розмальовування аквагримом, що значно підняло настрій дітворі, допомогло їм знову відчути безтурботні і радісні емоції дитинства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних