Місцеві бюджети Радивилівської, Козинської та Крупецької громад отримали 9,2 млн грн єдиного податку

Дата: 25.05.2022 11:39
Кількість переглядів: 284

Протягом січня-квітня 2022 року до місцевих бюджетів Радивилівської, Козинської та Крупецької громад суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування сплатили 9,2 млн грн. єдиного податку.  Приріст до аналогічного періоду минулого року – 968,7 тис грн або 11,7 відсотків.

Фото без опису

Понад 64 відсотки надходжень від єдиного податку становить сума, перерахована приватними підприємцями. Упродовж чотирьох місяців цього року вони спрямували до місцевих скарбниць 5,9 млн грн, що на 1,2 млн грн більше, ніж торік.

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на фіксованому податку, а це четверта група спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 2,5 млн грн єдиного податку.

Юридичні особи поповнили бюджети територіальних громад, сплативши 761,8 тис грн єдиного податку, що перевищує минулорічні показники на 110,8 тис гривень.

На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних