ВОЛОНТЕРСЬКА ДОПОМОГА ДІТЯМ СТАТУСНИХ КАТЕГОРІЙ

Дата: 12.05.2022 11:36
Кількість переглядів: 238

Біль і жах війни особливо нещадний до дитячих доль. Багато маленьких українців, переживаючи жахіття окупації та смертельний ризик під час евакуації із регіонів ведення бойових дій на безпечні території, дорослішають за лічені дні – одразу на десятиліття. І радощі їх дитинства раптово втрачають барви на фоні єдиної і переважаючої потреби – зберегти життя.

Фото без описуРадивилівська громада офіційно стала тимчасовою домівкою для більш як тисячі внутрішньо переміщених осіб. Серед них зареєстровано більше 400 дітей. Допомагають цим сім’ям адаптуватися до життя в умовах воєнного часу працівники служби у справах дітей Радивилівської міської ради. Сприяють не лише компетентним супроводом, але віднедавна і адресною гуманітарною допомогою. Такі важливі ініціативи вдається реалізовувати завдяки підтримці волонтерів та благодійних організацій, їх співпраці із службою заради допомоги ближньому. Тим, хто гостро потребує підтримки речами першої необхідності, вже вдруге надходить допомога від жителя м.Почаїв. Сьогодні, в результаті чергового, вже другого його волонтерського візиту в Радивилів, службою у справах дітей міської ради буде сформовано нові набори допомоги, куди увійдуть засоби гігієни, одяг, продукти харчування. Всі ці речі було доставлено для реалізації заходів благодійної підтримки із усвідомленням, що в умовах війни підтримка кожного – важлива. Гуманітарну допомогу розподілено між 12 сім'ями Дружбівського, Підзамчівського старостинських округів та міста Радивилів територіальної громади, де виховуються 25 дітей статусної категорії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних