В США НА АУКЦІОНІ ПРОДАВАТИМУТЬ РАДИВИЛІВСЬКІ ВИШИВАНКИ

Дата: 03.05.2022 15:21
Кількість переглядів: 207

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК-РОЗПРОДАЖ ВЛАШТУЮТЬ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЗІБРАТИ КОШТИ НА ПОТРЕБИ БІЙЦІВ ЗСУ.

Фото без опису

ЧЕРЕЗ СЛУЖБУ У СПРАВАХ ДІТЕЙ РАДИВИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТАКУ ПАТРІОТИЧНУ ІНІЦІАТИВУ РЕАЛІЗОВУЄ ЖИТЕЛЬКА ПОЛЬЩІ, В ЯКОЇ – УКРАЇНСЬКЕ КОРІННЯ.

Щоб в рідній країні найкращими кольорами радості розквітла перемога і якнайшвидше настало мирне життя, Радивилівська громада долучилась до особливої акції.

У місті й старостинських округах для аукціону в США збирали вишитий одяг та речі домашнього інтер’єру з вишиттям. Рушники, сорочки, скатертини та серветки, подушки, обруси, в різний час з любов’ю помережані руками майстринь, приносили у службу в справах дітей Радивилівської міської ради. Все це культурно-мистецьке надбання, без сумніву, здивує і привабить багатством кольорів та візерунків. І буде достойно оцінене учасниками розпродажу.

Результати благодійної ініціативи достойні найглибшої поваги до земляків.

Всього за один день з осель Радивилівщини для аукціону, який пройде за океаном, зібрали чималу колекцію рукодільної краси. За словами Олени Пісарєвої, начальниці служби у справах дітей міської ради, вдалось відшукати і цілком унікальні речі. Наприклад, святковий жіночий костюм, вишитий давньою технікою, на благу справу віддала жителька Перенятина пані Оксана Желізняк. А також автентичний чоловічий жупан з аплікацією.Особливо щедрим для аукціону є внесок радивилівчанки Надії, молодої матусі, яка передала на благодійний розпродаж чималий вишитий спадок своєї нині вже покійної бабусі – Ірини Миколаївни Подавець.

Наділена талантом від Бога, Ірина Миколаївна кожну вишиту річ "відчувала", наче рідну дитину, вкладала душу у кропіткий процес. І з великою повагою ставилась до кожного виробу. Близько трьох десятків картин, виконаних майстринею за життя, будуть відправлені разом з іншими речами на благодійну торгівлю в США.

Закодовані на добро і позитив, вишиванки з Радивилівщини вже відправили на аукціон.

Служба у справах дітей Радивилівської міської ради висловлює щиросердечну подяку всім жителям громади, чиї серця увесь цей час відкриті для благодійності. Разом робимо все можливе, аби не гинули від куль українські діти, а зростали під мирним небом.

А в протистоянні з ворогом українська вишиванка не лише додає сили, приносить удачу, але, як бачимо, активно допомагає працювати на перемогу!

Пишаємось українським!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних