РАДИВИЛІВ ОТРИМАВ СУЧАСНИЙ АВТОМОБІЛЬ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 11.04.2022 08:45
Кількість переглядів: 296

У ВОЛОНТЕРСЬКОМУ ФОРМАТІ ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ ГРОМАДІ ПЕРЕДАЛО ПОБРАТИМСЬКЕ РАДИВИЛОВУ МІСТО НОВЕ РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА.

Фото без опису

Автомобіль швидкої допомоги буде задіяний до екстрених виїздів та порятунку людей, їх транспортування у лікарню, зазначив міський голова Микола Карапетян. Дякуємо нашим друзям-полякам, що відгукнулися на прохання та надали сучасний транспортний засіб для медичних потреб.

Очільник територіальної громади щойно повернувся із сусідньої Польщі, де в рамках партнерської співпраці з Гміною Нове на підтримку українців у повномасштабній війні з рф отримав від бурмістра Гміни Нове Чеслава Волінського автомобіль швидкої допомоги марки "Fiat Scudo». Разом із міським головою учасником українського візиту у Польщу став директор центральної лікарні Федір Стецюк.

Жителі Гміни Нове також зібрали одяг, продукти харчування, засоби для особистої гігієни та побутову хімію для потреб постраждалих у війні громадян, які отримують прихисток у Радивилівській громаді.

Новий автомобіль швидкої допомоги передано міською радою у КНП «Радивилівська міська центральна лікарня». Речі першої необхідності та одяг доставлено у гуманітарний штаб в міському Будинку культури.

Їх уже розпочали видавати вимушеним переселенцям, які продовжують евакуйовуватись у Радивилівську громаду з-під обстрілів у зоні бойових дій.

Радивилівська міська рада щиро дякує жителям та керівництву Гміни Нове за цю безкорисну допомогу нашій громаді, а, відтак, і всім українцям, які зіткнулись з жахом війни та всіма зусиллями боронять рідну землю від вторгнення окупанта.

Кожна така допомога – це відчутна підтримка українському народу, який мужньо і героїчно бореться за перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних