Для молоді міста така зустріч стала справжнім сюрпризом: послухати одного з найпопулярніших артистів сучасності зібрались у залі Радивилівського ліцею№2.

У цей непростий час, коли наша країна у війні відстоює свою цілісність і свободу, музикант активно працює також і на мистецькому фронті. Своєю музикою Артем Пивоваров не лише піднімає бойовий дух українських військових, але і мотивує жителів українських міст та містечок незламно тримати опір окупанту. Українська після у час війни також є зброєю і допомагає підтримувати сплеск патріотизму всім, хто бореться за рідну землю.

Для молоді м.Радивилів Артем Пивоваров провів імпровізований концерт, так званий концерт- «квартирник», що передбачає формат сольного виконання пісень та діалогу з аудиторією.

Шанувальники творчості Артема Пивоварова спільно з музикантом заспівали улюблені хіти «Дежавю», «Рандеву», «Минають дні, минають ночі», дізнались про його життя поза сценою і творчі плани. Сам співак наголосив, що отримувати емоції важливо – як для глядачів, так і для артистів. Це такий безперервний процес обміну енергією....

Головний меседж радивилівським шанувальникам від популярного артиста: постійно працюй над собою - і досягнеш, про що найбільше мрієш.

Уродженець невеликого містечка на Харківщині, чиї пісні приходять слухати багатотисячні аудиторії, власним прикладом доводить, що ця формула успішно працює для кожного.

Після перемоги України Артем Пивоваров обіцяв знову відвідати Радивилів, і «розкачати» місцеву публіку новим концертом і новими піснями.