ФОРМУЮТЬ ІНДИВІДУАЛЬНІ НАБОРИ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 23.03.2022 14:11
Кількість переглядів: 273

Благодійний вантаж, переданий Радивилівську міську раду від міст-побратимів - Гміни Нове та міста Красностав Республіки Польща, розподіляють на індивідуальні набори допомоги біженцям та переселенцям, які отримали прихисток у нашій громаді.

Фото без опису

Працівниками міської ради створено координаційну групу, яка здійснює опис та веде кількісний облік надісланих речей. У кожному волонтерському процесі ці кроки важливі і необхідні для подальшої офіційної звітності в рамках розподілу благодійної допомоги.

Усі товари першої необхідності – мило, шампунь, зубні щітки, пасти, засоби гігієни – буде укомплектовано у індивідуальні набори. Їх отримуватимуть внутрішньо переміщені особи після проходження офіційної реєстрації в ЦНАПі.

На сьогоднішній день за офіційними даними, на території громади проживає більше 800 внутрішніх переселенців. Усі громадяни із зазначеної категорії зможуть отримати індивідуальні набори допомоги в приміщенні міського Будинку культури. Тут же зосереджена благодійна видача вимушеним переселенцям одягу, взуття, речей побуту, дитячого харчування.

Радивилівська міська рада продовжує збір продуктів харчування тривалого зберігання у волонтерському центрі за адресою – вул.. Кременецька, 1 (міський Будинок культури).

Усі товари першої необхідності та продовольство надаватимуться АДРЕСНО громадянам, які прибули із регіонів бойових дій, а також будуть спрямовані у офіційні координаційні пункти для допомоги нашим військовим.

ПРО ПОДАЛЬШЕ РОЗПОДІЛЕННЯ ДОПОМОГИ БУДУТЬ ОПУБЛІКОВАНІ ВІДПОВІДНІ ЗВІТИ.

Боремося. Допомагаємо. Не здаємось!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних