У РАДИВИЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗАРЕЄСТРОВАНА ЧИ НЕ НАЙБІЛЬША КІЛЬКІСТЬ ДІТЕЙ З КАТЕГОРІЇ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ – З НИХ 128 ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ.

ДЛЯ ПОРІВНЯННЯ: НА ТЕРИТОРІЇ КОЗИНСЬКОЇ ТГ ЗАРЕЄСТРОВАНО 33 ДИТИНИ ЗАЗНАЧЕНОЇ КАТЕГОРІЇ, А В МІСТІ ДУБНО – 72.

Радивилівська міська рада робить все необхідне для охоплення дітей вимушених переселенців гуманітарною допомогою, залученням їх в освітній процес.

Щоб діти переселенців мали технічну можливість дистанційно навчатися за місцем нового проживання, міський голова досягнув відповідної домовленості з місцевими підприємцями, які займаються мережевим під’єднанням до інтернету.

Щира вдячність міському підприємцю Михайлу Надточому: як волонтер, він співпрацює з Радивилівською міською радою, забезпечує дітей переселенців доступом до інтернет-мережі. Учні цієї категорії продовжують здобувати освіту в навчальних закладах громади.

Відділ освіти міської ради проводить всю необхідну роботу щодо отримання документів про освіту школярів зазначеної категорії. Всі освітні заклади громади в умовах війни дистанційно продовжили навчальний процес відповідно до українських освітніх програм.