УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! ОПЕРАТИВНО!

Дата: 01.03.2022 13:17
Кількість переглядів: 1209

На території Рівненщини за вимогами воєнного часу впроваджена комендантська година. Прохання до усіх, хто не задіяний в патрулюванні територіальної оборони, залишатись в безпечному місці й не виходити на вулицю (за винятком сигналу тривоги).

 

 

Після 22.00 та до 06.00 запускаємо режим світломаскування.

На цей час ВИМКНЕНЕ вуличне освітлення, підприємцям необхідно вимкнути зовнішню рекламу на своїх магазинах та закладах після 22.00 до 06.00 год.

Всім громадянам також необхідно вжити заходів зі світломаскування власних осель - ВИМКНУТИ світло в домівках, під'їздах багатоквартирних будинків, прибудинковій території тощо. Так житлові будинки стануть непомітними у темну пору доби.

На території Радивилівської громади обладнано 29 захисних об’єктів з цивільного захисту, 27 таких об’єктів знаходиться в м.Радивилові. Усі об’єкти належним чином облаштовані для того, щоб бути задіяними для укриття населення в разі потенційної загрози. Точний перелік захисних споруд цивільного захисту та їх адреси поширено на офіційному сайті Радивилівської міської ради та на сторінці Радивилівська громада у Фейсбук.

На території громади проводиться патрулювання загонами територіальної оборони, а також місцевої варти патрулювання. За підсумками патрулювання місцевості силами територіальної оборони станом на сьогодні ситуація залишається контрольована. Основне завдання – забезпечити безперебійну роботу всієї інфраструктури життєзабезпечення на території громади, стабільне функціонування комунальної сфери, енергетичного сектору, водопостачання для населення в умовах воєнного стану.

І наше спільне завдання– посилена допомога українській армії. Тримаймося!

В громаді налагоджено волонтерський рух. Ініціативною спільнотою місцевих жителів виготовляються протитанкові загородження (так звані « їжаки») – тільки за один день небайдужими громадянами власними силами із власного обладнання виготовлено більше 1000 таких стримуючих конструкцій. Протитанкові стримуючі конструкції з посиленого матеріалу продовжують виготовлятися і в цей час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних