Старостам старостинських округів доручено провести реєстрацію сімей з інших областей, які прибули і нині проживають на території Радивилівської ТГ.

 

 

З метою здійснення обліку громадян, які виїхали з населених пунктів на лінії зіткнення й тимчасово перебувають на території Радивилівської громади, Радивилівська міська рада просить мешканців громади, в яких проживають вищезгадані категорії громадян, забезпечити їх реєстрацію. Реєстрація буде здійснюватися в Центрі надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради за адресою: м. Радивилів, вул. І.Франка, 13, а також в сільських населених пунктах, в приміщеннях старостинських садиб.

Ці персональні дані необхідні з метою подальшої організації внутрішньо переміщеним особам забезпечення державних соціальних виплат та потенційного влаштування дітей в освітній процес. В умовах воєнного стану, оголошеного в Україні, чоловіки віком від 18 до 60 років, які приїхали на територію міської територіальної громади, мають прибути на реєстрацію у Радивилівський центр комплектування та соціальної підтримки. Усі вони мають стати на військовий облік для захисту нашої країни.