У ГРОМАДІ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ КОМФОРТНІ УМОВИ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ

Дата: 23.02.2022 17:28
Кількість переглядів: 352

Днями у хірургічному блоці медзакладу випробувано в роботі новий операційний стіл з ортопедо-травматологічною приставкою.

Фото без описуМедустаткування для лікарні було придбано за кошти платників податків, спрямованих народним депутатом від Дубенського виборчого округу Олександром Аліксійчуком з фонду соціально-економічного розвитку. За словами місцевих хірургів, стіл сучасний та багатофункціональний, тому на ньому можна виконувати хірургічні втручання різного плану й налаштовувати залежно від виду операцій. У хірургічному відділенні лікарні зараз обладнано три операційних блоки. У двох із них хірурги мають можливість оперувати пацієнтів уже на оновлених функціональних хірургічних столах. Важливим кроком в модернізації надання медичних послуг жителям громади саме в питанні оперативного лікування стало також нещодавнє придбання Радивилівською міською радою комп’ютеризованої лапароскопічної установки. Вартість цієї апаратури – більше мільйона гривень. Це було зроблено для того, аби лікарі на, на противагу відкритої хірургії, отримали можливість практикувати малоінвазивні хірургічні втручання, що є більш сучасним способом боротьби з різними захворюваннями. Адже після такої операції пацієнт отримує мінімум ускладнень, та вже на 2-3 добу може бути виписаний додому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних