У 2021 році землевласники та орендарі Радивилівської, Козинської та Крупецької громад сплатили до місцевих бюджетів 12,6 млн грн плати за землю

Дата: 28.01.2022 09:14
Кількість переглядів: 248

У 2021 році землевласники та орендарі Радивилівської, Козинської та Крупецької громад сплатили до місцевих бюджетів 12,6 млн грн плати за землю. Показники надходжень земельного податку 2021 року перевищили надходження 2020 року на 1,3 млн грн.

Фото без опису

Свій вагомий внесок у наповнення казни внесли підприємства громад9,9 млн грн, а завдяки фізичним особам, котрі мають у власності чи користуються землею, місцеві бюджети громад   отримали 2,7 млн грн земельного податку

 

Законом України від 30.11.2021 №1914-ІХ внесено зміни до Податкового кодексу України, зокрема,  розширено перелік підстав для  нарахування земельного податку, визначених п.286.1 ст.286 Податкового кодексу України (далі - ПКУ).

Так, відповідно до п.п. «в» п.286.1 ст.286 ПКУ, до підстав віднесено наявність у землевласників та землекористувачів державних актів на землю.

Крім того, згідно з п.п. «д» п.286.1 ст.286 ПКУ, для нарахування земельного податку застосовуються дані інших правовстановлюючих документів, якими посвідчується право власності або право користування земельною ділянкою, право на земельні частки (паї).

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних