про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні

Назва містобудівної документації: Детальний план території для будівництва об’єктів житлової присадибної забудови по вул.Українська в с.Лев′ятин Дубенського району Рівненської області.

Період проведення громадських слухань: з 21 січня 2022 року по 21 лютого 2022 року.

Підстава для розроблення містобудівної документації: Рішення Радивилівської міської ради «Про надання дозволу на розроблення детального плану території» від 24 жовтня 2021 року №527.

Замовник містобудівної документації: Радивилівська міська рада.

Розробник проекту містобудівної документації: ФОП  ЛОПУШАНСЬКИЙ  Микола Романович, м.Львів.

Нормативний документ, що регулює проведення громадських слухань: Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» від 25 травня 2011 року № 555, стаття 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Мета проекту містобудівної документації: визначення планувальної організацію і містобудівного розвитку земельної ділянки обмеженої вул.Українська в с.Лев’ятин на території Радивилівської ТГ, виконання вимог частини 3 статті 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо врегулювання земельних питань, які намічені для містобудівних потреб.

Склад містобудівної документації: Загальна пояснювальна записка та графічний матеріал, який виконаний відповідно до вимог нормативних документів.

Зміст містобудівної документації: Проектом детального планування передбачається будівництво присадибного житлового будинку з господарською будівлею по вул.Українська в с. Лев’ятин на території Радивилівської територіальної громади.

Техніко-економічні показники детального плану території:

  • територія в межах опрацювання детального плану – 0,6 га.;
  • територія садибної житлової забудови – 0,1550 га.;
  • територія сільськогосподарського призначення – 0,1306 га.;
  • червоні лінії вулиць – 0,07 га.

Інформацію про місце і строки ознайомлення з проектом містобудівної документації: з проектом містобудівної документації «Детальний план території для будівництва об’єктів житлової присадибної забудови по вул.Українська в с.Лев′ятин Дубенського району Рівненської області» можливо ознайомитися на офіційному сайті Радивилівської громади - https://radyvylivrada.gov.ua/ в рубриці «МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРА» - «Містобудівна документація» - «Детальні плани території» - «Реєстр детальних планів території Радивилівської громади», або за прямим посиланням –

https://drive.google.com/drive/folders/1UZTne5c3ciJXvS2bloDHV0ZErLnq67_3?usp=sharing  ,
а також в адміністративному приміщенні Радивилівської міської ради (за адресою: 35550, м. Радивилів, вул.Паркова,5
, email - arhitektor@email.ua) протягом місяця.

Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій: пропозиції та зауваження подавати на адресу Радивилівської міської ради з 21 січня 2022 року по 21 лютого 2022 року. Пропозиції  подані особами  після встановленого  строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції приймаються: у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції до проекту  містобудівної документації мають право подавати:

  • повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  • власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  • представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;
  • народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Дата проведення громадських слухань проекту містобудівної документації: громадські слухання з обговорення «Детальний план території для будівництва об’єктів житлової присадибної забудови по вул.Українська в с.Лев′ятин Дубенського району Рівненської області» відбудуться 22 лютого 2022 року о 15-30 год. в сесійній залі Радивилівської міської ради по вул.Паркова,5 , в м.Радивилів.

Відповідальний за проведення обговорення  та за організацію розгляду пропозицій: Начальник відділу - головний архітектор відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, приватизації, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної оборонної роботи і охорони праці Радивилівської міської ради Микола ЯРОЩУК.

Радивилівська  територіальна  громада.

Графічні матеріали містобудівної документації: