ІЗ ВДЯЧНІСТЮ ЗА ЖЕРТОВНІСТЬ В ІМ’Я УКРАЇНИ

Дата: 21.01.2022 14:59
Кількість переглядів: 214

Щороку 22 січня в Україні святкують День Соборності. Адже саме на цю дату припадає проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. Подія відбулася далекого 1919 року і стала визначальним явищем боротьби українців за свою державність у ХХ столітті.

Фото без опису

У ПЕРЕДДЕНЬ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ В РАДИВИЛІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ СВІТЛУ ПАМ'ЯТЬ ЖЕРТВ, ПРИНЕСЕНИХ УКРАЇНСЬКИМ НАРОДОМ НА ВІВТАР НЕЗАЛЕЖНОСТІ, СВОБОДИ, ДЕРЖАВНОСТІ.

Працівники Радивилівської міської ради, разом із заступником міського голови Олександром ПАСТУХОМ, взяли участь у символічній акції пам’яті - поклали квіти до пам’ятного знаку "Полеглим за волю України", що на міському кладовищі. Хвилиною мовчання віддали данину поваги і шани всім, хто заплатив власним життям за віковічну мрію багатьох поколінь українців - мати незалежну державу. Адже, віддаючи шану минулому, ми доводимо: Україна є цілісною соборною державою, а українці – єдиний народ.

Через різке ускладнення епідемічної ситуації в регіоні, зокрема – збільшення кількості хворих на ГРВІ та коронавірусну інфекцію у територіальній громаді, міською радою було внесено корективи у план заходів дня. Так, зокрема, аби уникнути масового скупчення людей, було відмінено поминальний молебень до річниці історичної дати та фестиваль колядок й щедрівок на центральному майдані Незалежності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних