Платники Радивилівської, Козинської та Крупецької громад сплатили 176,1млн грн податку на доходи фізичних осіб

Дата: 21.01.2022 14:12
Кількість переглядів: 205

Одним із основних джерел наповнення місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб. Сплачуючи його, наші краяни дбають про добробут територіальних громад.

Фото без опису

За підсумками 2021 року платники Радивилівської, Козинської та Крупецької громад спрямували до бюджетів 176,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 32,9 мільйони гривень .

Із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 132,1 млн гривень, що перевищує минулорічні показники на 24,7 млн гривень. До державного бюджету платники перерахували 44 мільйони грн податку на доходи фізичних осіб. Цей показник збільшився на 8,2 млн грн. порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Сумління кожного працедавця - головний чинник, що сприяє надходженню податку на доходи фізичних осіб до бюджетів усіх рівнів. Окрім того, саме легальне працевлаштування передбачає визначені законом соціальні гарантії найманому працівнику у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію.

Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних