РАДИВИЛІВ ПРИЙМАВ ОБЛАСНИЙ ЧЕМПІОНАТ ПЕРШОСТІ З ВОЛЕЙБОЛУ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ (40+)

Дата: 17.01.2022 12:32
Кількість переглядів: 217

Фото без описуМАТЧІ ВІДБУЛИСЬ У СУБОТУ, 15 СІЧНЯ, В СПОРТЗАЛІ РАДИВИЛІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ№2 РАДИВИЛІВСЬКОЇ ТГ.

У боротьбі за перемогу зустрілися команди ВК «Радивилів»,  ВК «Корнин» (Рівненський район), ВК  «Прометей» м.Березне, ВК «Екорембуд» (м.Рівне).

Усі ігри проходили в максимальній спортивній напрузі. Волейболісти кожної з команд демонстрували вправність і точність під час атак,  подач та блокування. В результаті  такої безкомпромісної гри, фактично до останнього розіграшу важко було спрогнозувати, хто саме стане лідером суботньої спортивної зустрічі.

За підсумками ІІІ туру змагань чемпіонату Першості Рівненської області з волейболу серед ветеранів (40+), ВК «Радивилів» переміг команду з Березного, та в напруженій боротьбі проступився діючому лідеру чемпіонату області  - команді ВК «Корнин» Рівненського району.

В інших зустрічах рівняни перемогли команду з м.Березне, а волейболісти з Корнина ( Рівненський район) взяли першість у суперництві з ВК «Екорембуд».

Першість Рівненської області з волейболу серед ветеранів (40+) продовжується.

За підсумками трьох проведених турів лідером турнірної таблиці став ВК «Корнин» Рівненського району, на другому місці розташувалась команда «Еко-Буд» (м.Рівне), на третьому місці - ВК «АЕС» (м.Вараш). У цьому рейтингу ВК «Радивилів» поки що замає четверту позицію. На п’ятому місці  - сарненчани, на шостому – ветерани волейболу з м.Березне.

Чемпіонат Першості Рівненської області з волейболу продовжується. Спортивні зустрічі команд триватимуть до травня цього року. Наступний тур відбудеться вже в лютому, в м.Вараші, де ВК «Радивилів» поміряється силами з ВК «АЕС» та командою із Сарн.

Нагадаємо: за підсумками чемпіонату  області з волейболу серед ветеранів “40+” сезону 2019-2020 років, міські волейболісти - ВК «Радивилів» - стали срібними призерами.

Наталка Янчин

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних