За 2021 рік платники Дубенського району спрямували до держбюджету понад 774 мільйонів гривень

Дата: 13.01.2022 16:01
Кількість переглядів: 210

Упродовж 2021 року від платників Дубенського району до загального фонду державного бюджету надійшло 774 мільйони 215 тисяч гривень податків і зборів. Про це повідомила начальник Дубенського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Рівненській області Ніна Бакулевич.

Фото без опису

Посадовець зазначила, що порівняно з показниками попереднього фінансового року надходження збільшились на 262,1 мільйонів гривень.

Основною складовою такого зростання є надходження ПДВ з вироблених в Україні товарів, робіт та послуг. Підприємства та підприємці району перерахували 397,5 мільйонів гривень податку на додану вартість. Порівняно з минулорічними показниками, надходження даного платежу зросли на 139,1 мільйона гривень.

Податку на доходи фізичних осіб сплачено 205,7 мільйонів гривень, це на 48,3 мільйони перевищує рівень 2020 року.

Також підприємства Дубенського краю спрямували 83,2 мільйона гривень податку на прибуток, що на 51,2 мільйони грн більше, ніж за аналогічний період 2020 року.

Крім того, надійшло маже 65 мільйонів гривень військового збору, зростання до минулорічних показників відбулося на 41,6 відсотки або на 19 мільйонів гривень.

Податківець зауважила, що результати роботи податкової служби безпосередньо залежать від сумлінності платників податків та відповідального виконання ними своїх конституційних обов’язків, що в свою чергу впливає як на розвиток територіальних громад, так і розвиток країни в цілому.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних