На обороноздатність країни платники Дубенського району перерахували майже 65 млн грн

Дата: 11.01.2022 16:13
Кількість переглядів: 238

Протягом 2021 року з легальних доходів платників Дубенського району до держбюджету сплачено 64,9 млн гривень військового збору. Надходження перевищили минулорічні  показники на 19,1 млн грн, а темп приросту 41,6 відсотки.

Фото без опису

У грудні наші краяни сплатили до державної скарбниці майже 9,6 млн грн «патріотичного» збору. У порівнянні з відповідним періодом минулого року приріст надходжень складає 3,7 млн. грн.

Важливим джерелом наповнення державної казни є робота податкових органів з легалізації ринку праці та протидії виплатам неофіційних заробітних плат. Відповідальними за нарахування збору до бюджету є роботодавці, що нараховують доходи у вигляді заробітної плати на користь платника податків. І позитивна динаміка зростання надходжень військового збору – це підтвердження того факту, що все більше роботодавців відмовляються від виплат заробітної плати в «конвертах» та офіційно оформлюють працівників.

Сплата військового збору – це посильний внесок кожного громадянина для підтримання обороноздатності української армії та встановлення миру в нашій країні. 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних