Колядки та щедрівки – невід’ємна частина святкування Різдва Христового. Вони створюють неповторну атмосферу, духовний настрій і відчуття радості народження Спасителя світу. 

Вже стало хорошою традицією у перші дні нового року колективу Радивилівської міської ради приймати вітання із різдвяними святами від мистецьких та дитячих колективів територіальної громади, парафіян місцевих церков.

Відтак, сьогодні, 10 січня, у головній адмінбудівлі Радивилівської громади звучали колядки та новорічні побажання від прихожан храму Святого Олександра Невського та хористів новозбудованого Свято-Введенського храму. Одними з перших заколядували на щастя, на мир, на щедрий новий рік міському голові та всім працівникам апарату міської ради учасники ветеранського клубу «Надвечір’я».

 Слухали привітання та різдвяні коляди разом з усіма Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН, його заступники Віктор ІСЮК та Олександр ПАСТУХ, секретар міської ради Інна ГЕРАСИМЧУК, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій ГУЩА.  

Кожен гурт колядників віншував на добре  здоров’я, натхнення, на щедрі Божі благословення і успішні та плідні звершення для всієї громади у новому році.

Микола Аракелович щедро подякував усім, хто в ці дні переступає поріг міської ради з дзвінкою колядою, наголосивши, що такі зустрічі об’єднують та дають можливість разом прославляти народженого Христа.

Різдвяним Радивиловом у ці дні гучно лунатимуть колядки-щедрівки та новорічні віншування. Так, за традицією, на міській площі заплановано провести масштабний різдвяний фестиваль «Велика коляда». Ця мистецька акція спрямована на поглиблення, пізнання та популяризацію різдвяних традицій усіх куточків територіальної громади, відбудеться у п’ятницю, 21 січня.