ТВОРИЛИ МІСТУ ЗИМОВУ КАЗКУ!

Дата: 31.12.2021 12:33
Кількість переглядів: 550

ВИХОВАНЦІ ТА ВИКЛАДАЧІ ХУДОЖНЬОГО ВІДДІЛУ РАДИВИЛІВСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ НАЙКРАЩЕ ОФОРМИЛИ СВІЙ ЗАКЛАД ДО НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНИХ СВЯТ.

       Фото без опису

ЗА ОРИГІНАЛЬНІСТЬ ТА КРЕАТИВНІСТЬ ЇХ ВІДЗНАЧИЛИ ПОДАРУНКОМ ВІД МІСЬКОЇ РАДИ.

У Радивилівській територіальній громаді підвели підсумки конкурсу на новорічно-різдвяний дизайн установи «Наша-найкраща!».

Враховувались цікаві ідеї оформлення прилеглої території, будівлі, наявність декоративних елементів та творчі рішення. Найбільш ефектно та оригінально долучились до цієї ініціативи педагоги художнього відділу Радивилівської школи мистецтв, а також юні обдарування, які вдосконалюють тут свої художні таланти.

Завдяки їх старанням, у ці передноворічні дні через вікна школи на вулицю визирає справжня казка - шиби розмальовані оригінальними новорічними сюжетами та візерунками. А на центральних вітражах красується символ 2022-го року – Блакитний водяний тигрик.

Подяку за організацію новорічного оформлення приміщення школи директору КЗ «Радивилівська дитяча школа мистецтв» Тетяні Сірко висловив заступник міського голови Олександр Пастух. Він підкреслив, що важливу роль в організації Нового року відіграє декорування інтер'єру. Адже це запорука особливого настрою на свята.

Від імені міського голови Олександр Володимирович вручив переможцям конкурсу новорічний подарунок, побажавши нових мистецьких досягнень позашкільному закладу, всіляких гараздів - усьому колективу та їхнім родинам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних