В ПЕРЕДДЕНЬ НОВОГО РОКУ: ВИВАЖЕНІ РІШЕННЯ – ЗАДЛЯ ПОДАЛЬШОЇ СТАБІЛЬНОСТІ В ГРОМАДІ

Дата: 30.12.2021 14:07
Кількість переглядів: 883

У Радивилівській міській раді відбулось засідання виконавчого комітету.

Серед опрацьованих на порядку денному в четвер, 30 грудня - питання «Про виконання міського бюджету за 2021 рік».

Фото без опису

Радивилівська територіальна громада завершує фінансовий рік з впевненими показниками прогресивності. Важливо, що в 2021-му році загальний обсяг дохідної частини бюджету Радивилівської міської ради, із змінами та доповненнями, затверджений у сумі 163 225 364,26 грн. та виконаний у сумі 171 019 583,12грн., що становить 102,3% перевиконання. Фінансовий відділ та відділ бухгалтерського обліку і звітності міської ради й надалі триматиме на постійному контролі стан надходжень обов’язкових платежів до бюджету міської ради, забезпечуватиме виконання його дохідної частини.

Один із важливих та пріоритетних напрямків роботи міської ради - соціальний захист населення. Про заходи, що спрямовувалися на забезпечення основних соціальних прав жителів громади в 2021 році, доповіла Катерина Наконечна – начальник відділу соціального захисту населення міської ради. За цей рік спеціалістами відділу соціального захисту, а також уповноваженими особами старостинських округів, було прийнято 2093 електронних заяви від мешканців об’єднаної громади. Найбільша їх кількість (1029 заяви) стосувались надання соціальних допомог, 698 – призначення субсидій, 366 – отримання пільг.

На території Радивилівської громади 1589 домогосподарств отримують житлові субсидії. У місті та старостинських округах проживають 275 сімей, які мають статус «Багатодітна сім’я», та 80 – малозабезпечених сімей. Діти з багатодітних сімей користуються пільгами при відвідуванні різних видів гуртків та секцій. Також на території громади проживає 21 мешканець, що належать до категорії внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій України.

За необхідності переселеним сім’ям надається гуманітарна допомога, питання та звернення від цієї категорії населення розглядаються першочергово.

Впродовж року до Радивилівської міської ради звернулося 5 жінок щодо присвоєння їм почесного звання «Мати-героїня».

Відділом соціального захисту населення міської ради проводиться постійна інформаційно-роз’яснювальна робота серед жителів громади з питань, що стосуються надання та оформлення різного виду соціальних допомог, пільг та житлових субсидій.

Про координацію роботи, мета якої – безпека жителів громади – було висвітлено у звіті за 2021-й рік дільничних офіцерів поліції, які закріплені за поліцейськими дільницями з обслуговування м. Радивилів.

В переліку основних превентивних заходів - правова освіта населення, відвідування правоохоронцями навчальних закладів громади, діалог з молоддю.

На особливому контролі - робота з профілактики вчинення сімейного насильства та профілактичні відвідування осіб з категорії «раніше судимі», а також виявлення неблагополучних сімей, сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Як зазначено у звіті, за 2021 рік дільничними офіцерами поліції складено 324 адмінпротоколи, виявлено та розкрито 14 кримінальних правопорушень.

Опрацьовуючи перелік питань з порядку денного, виконавчий комітет міської ради затвердив орієнтовний план своєї роботи на І півріччя 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних