З ВДЯЧНІСТЮ ЗА МИНУЛЕ, З НАДІЄЮ – В МАЙБУТНЄ!

Дата: 30.12.2021 10:13
Кількість переглядів: 1208

Шановна громадо! Дорогі земляки! Від усього серця вітаю всіх вас із найбільш довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!

Фото без описуМи завжди зустрічаємо їх з піднесеними душевними сподіваннями. Адже піднімаємося ще на одну сходинку часу і визначаємо нові перспективи. У цьому, напевно, і є своєрідний сенс новорічних свят. Водночас ми відповідально оцінюємо, а що із запланованого нам вдалося реалізувати.  

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2021-ий рік був швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений подіями, важливими для країни, нашої територіальної громади та для кожного з нас. Знаковою  для усіх нас стала дата відзначення 30-річчя Незалежності України.  Цьогоріч Радивилівська громада увійшла в рейтинг кращих громад області, згідно із показниками фінансово-господарської діяльності. В пріоритеті завдань – координація зусиль для інвестиційної привабливості громади.  Позитивний приклад цьому –Підзамчівське старостинство. Тут стартує будівництво сучасного заводу на 120 робочих місць і тестується ділянка для розміщення вітропарку.

Незважаючи на певні економічні складнощі, загострення епідемічної ситуації, міській раді все ж вдалось забезпечити належний соціально-економічний розвиток в нашій громаді. Щоб усім мешканцям жилося безпечно, зручно і комфортно.

Яким же буде рік прийдешній? Не знаємо, що він несе. Маю надію, що любов до нашої спільної домівки, прагнення зробити нашу територіальну громаду кращою, буде головною метою нашої спільної  праці у 2022-му.

 В новому році Радивилівська міська рада, її апарат, депутатський корпус та виконавчий комітет, як і раніше, докладатимуть усіх зусиль, професіоналізм та досвід, аби спільні досягнення викликали відчуття гордості за нашу територіальну громаду. Щоб у місті та старостинських округах розвивалися всі сфери життєдіяльності і люди залишалися всім задоволені.

Нехай же наші душі будуть сповнені оптимізмом і радістю. І тоді новий рік стане вдалішим від попереднього!

Від усієї душі бажаю вам, шановні жителі громади, великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай 2022-ий рік виправдає найкращі надії і прагнення кожного, принесе достаток і добробут сім'ям.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З повагою, Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних