Поскрипує під ногами сніг. Біжить дітвора у радісному чеканні свята. На порозі стоїть Миколай, несподівано, але велично. Суворо вглядається в дитячі очі, ніби споглядає усі добрі вчинки. Посміхається, і роздає дітям подарунки… Щасливі діти, радісні батьки. Кожний розуміє, що Миколай не святий, але він щедрий. Його щедрість – це підтримка благодійників та представників влади, які протягом року творять дива.

Фахівці Радивилівського центру соціальних служб дякують усім пересічним громадянам, які долучилися до благодійної акції і допомогли зібрати подарунки 45 дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Дякуємо постійним помічникам: особисто міському голові Миколі Карапетяну, старостинським округам Радивилівської ТГ, Рівненському обласному центру соціальних служб, молодіжній раді «Ідея», товариству рибалок с.Старики, а також: Оксані Юсюк, Руслані Казмірук, Любові Черевко, Любові Тимочко, Людмилі Кубіт. Завдяки благодійникам 176 подарунків отримали діти до Дня Святого Миколая та Нового року.

Кожний, хто ділиться своєю щедрістю, отримує сторицею добром, здоровям та удачею. Нехай Бог береже усіх Вас та Ваші родини.