ГІРЛЯНДА СВЯТКОВИХ ПОДІЙ

Дата: 22.12.2021 11:32
Кількість переглядів: 297

МЕГА ВЕСЕЛО І ПОЗИТИВНО ПРОВЕЛИ ВІДКРИТТЯ НОВОРІЧНИХ ЯЛИНОК В СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГАХ ГРОМАДИ!

Фото без опису

 

У день Святителя Миколая Чудотворця в кожному старостаті відбулись театралізовані програми, головним моментом у яких стало ввімкнення святкової ілюмінації на новорічних ялинках.

У передчутті свята найбільша потіха цієї традиції - наймолодшим жителям громади: до всіх на цих заходах завітав улюблений святковий персонаж Миколай з подарунками!

У Підзамчівському старостинському окрузі передноворічне дійство відкрила староста Підзамчівського старостинського округу Лариса Білевич, яка зичила всім мешканцям старостату здоров"я, благополуччя в домівках, миру в Україні та дива малечі під подушку. Філіалом "Будинок культури Підзамче» було проведено театралізоване дійство "Чудес пора вже наступає". З ініціативи старости Святий Миколай роздав всім учасникам солодкі подарунки , також всім присутнім дітям, які прибули на відкриття з батьками, Святий Миколай роздавав цукерки.

У Сестрятинському старостинському окрузі цьогоріч Святий Миколай потішив усіх особливим подарунком, що його потребували як діти, так і дорослі. Для діяльності старостату Радивилівською міською радою було придбано сучасну акустичну апаратуру! На своїй сторінці у Фейсбук староста Сестрятинського округу Богуслав Чорнобай висловив подяку міському голові Миколі Карапетяну, заступнику міського голови Олександру Пастуху, начальнику відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Ірині Ковалевській, та всім, хто сприяв у придбанні такого цінного для всіх сестрятинців подарунка. Свято відкриття ялинки озвучували вже на новій апаратурі.

Біля адмінприміщення Немирівського старостинського округу також засяяла яскравими вогниками головна ялинка. До святкового дійства долучилися діти, дорослі та гості старостинства. Юні артисти привітали всіх присутніх з прийдешніми святами. Приємним сюрпризом для всіх стало встановлення яскравої новорічної фотолокації.

Щедрий Миколай завітав на відкриття ялинки у с.Лев’ятин Бугаївського старостату. За традицією, тут веселили дітвору аніматори. Ігри, конкурси, вікторини – і, звісно, передбачені за це подарунки. Подія наповнила серця усіх присутніх радістю та приємними емоціями, з якими прийнято зустрічати новий рік, який невдовзі розпочне свій відлік, наголосив староста Віктор Мінько.

Вже стало традицією, що саме 19 грудня, у день Святого Миколая, запалюються вогні новорічної ялинки у Дружбівському старостинському окрузі. Святкову подію розпочав з вітань староста Леонід Юсюк, який побажав односельцям здоров'я, терпіння, миру і злагоди. Учасники художньої самодіяльності філіалу "Клуб Дружба" привітали присутніх на святі віншуваннями, віршами та піснями. За традицією, солодкі подарунки «від Миколая» дітям пайовиків ТГ підготувало керівництво ПП "Агро-Експрес-Сервіс" – підприємство орендує землі для здійснення сільськогосподарської діяльності.

У неділю, 19 грудня, на улюблене свято всіх українців в Башарівському старостинському окрузі засіяла новорічна красуня-ялинка.

До присутніх з привітальним словом звернувся староста Ігор Крук , у виконанні гуртківців філіалу "Клуб Перенятин" прозвучали вірші і пісні про святого Миколая. Від старости округу учасники свята отримали солодкі подарунки і безліч позитивних емоцій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних