В Радивилові відчинила двері резиденція Святого Миколая.

Дата: 18.12.2021 15:43
Кількість переглядів: 349

ВСІХ ЧЕМНИХ ТА СЛУХНЯНИХ ДІТОК ГРОМАДИ ЧУДОТВОРЕЦЬ ЗНОВУ ЧЕКАЄ ДО СЕБЕ В ГОСТІ!

Фото без описуОблаштували таке особливе місце, де здійснюються кращі дитячі мрії, у молодіжному просторі, що в Радивилівському міському Будинку культури.

Щоб усе в резиденції виглядало захоплююче та казково, покреативили активісти ГО «Ідея». Адже візит до Миколая, а особливо перше з ним знайомство, зберігатиметься у яскравих спогадах довгі роки.

У ці дні кожна дитина, яка завітає у резиденцію, має нагоду поспілкуватись з Миколаєм, розповісти про свої бажання. А ще - взяти участь у розвагах та веселих забавах з аніматорами, покружляти у хороводах поспівати новорічних пісень. А ще зробити чудові, атмосферні фото напам’ять.

Ну і, звісно ж, повернутися додому з подарунком від Миколая!

Сьогодні відбулись перші зустрічі міських дітей з Миколаєм у його резиденції. Ці моменти переповнювали враженнями, заряджали настроєм та примножували щасливі дитячі усмішки!

До святкової програми були також залучені діти з особливими потребами. Щороку Радивилівська міська рада виділяє кошти, аби діти цієї категорії отримали подарунки «від Миколая». Цьогоріч до свята придбали 93 пакунки солодощів.

Тих дітей, які за станом здоров’я не зможуть відвідати резиденцію, працівники міського центру соціальних служб відвідають за місцем проживання та вручать подарунки від Миколая.

Наближаються найулюбленіші, найочікуваніші свята у році – у Радивилівській громаді, вже традиційно, заплановано ціле мереживо різнопланових заходів.

Відкриття резиденції Святого Миколая єоднією із найбільш популярних та атмосферних подій цієї пори!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних