14 грудня в Україні вшановують тих, побував в епіцентрі ядерного вогню, ліквідовуючи наслідки аварії на Чорнобильській АЕС.

Чимало жителів нашого міста, району, виконавши найвищий синівський обов`язок перед рідною землею і народом – зупинили ескалацію тієї катастрофи, унеможливили її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав. Про це, зокрема, зазначив голова Радивилівського об'єднання «Союз Чорнобиль України» Іван Степанюк під час пам’ятних заходів, що відбулись сьогодні в м. Радивилів.

Біля пам’ятного знака ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, в міському парку на Алеї Слави, відбулося громадське зібрання та поминальне богослужіння. У молитві, разом із священиком о.Ярославом та хористами міського храму Святого Олександра Невського, міська громада вшановувала світлу пам'ять тих, хто заплатив власним життям, пройшовши шлях Чорнобильської катастрофи.

Заступник міського голови Олександр Пастух, представники громадських та ветеранських організації Радивилова поклали квіти до пам’ятного знака чорнобильцям-ліквідаторам.

На сьогоднішній день у територіальних громадах Радивилівщини проживають 66 чорнобильців-ліквідаторів. За виявлену мужність та самопожертву від імені всієї територіальної громади їм побажали здоров’я, благополуччя та довгих років життя.