РАДИВИЛІВСЬКИЙ НАРОДНИЙ АМАТОРСЬКИЙ ТЕАТР ВИСТУПИВ З НОВОЮ ПРЕМ'ЄРОЮ!

Дата: 14.12.2021 10:01
Кількість переглядів: 330

В МІСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ УСПІШНО ВІДБУВСЯ ПОКАЗ ВИСТАВИ "БЕЗТАЛАННА" І.КАРПЕНКА-КАРОГО У ТАЛАНОВИТІЙ ПОСТАНОВЦІ БАГАТОРІЧНОГО КЕРІВНИКА ТЕАТРУ, РЕЖИСЕРА-ПОСТАНОВНИКА ГРИГОРІЯ КОМАРА.

Фото без опису

Актори народного аматорського театру, люди різні за професією, але об'єднані любов'ю до театрального мистецтва, зіграли складну психологічну драму Івана Карпенка-Карого " Безталанна". Цей твір потрапив до списку ста найкращих творів української літератури за версією ПЕН-клубу.

В центрі оповіді любовний трикутник: Варка-Гнат-Софія. Їхні непрості взаємини становлять головну сюжетну лінію драми.

Загальновідомо, що вистава, як живий організм. Велике значення має підбір акторів та їх взаємодія на сцені. З огляду на те, як уже з перших хвилин глядачі перейнялися настроєм сюжетної лінії, з якою увагою і напруженням слідкували за розвитком подій та як вдячно аплодували у фіналі п'єси, режисеру вдалося зібрати на одній сцені справжнє сузір'я талантів та поповнити репертуар театру новою перлиною. Виконавці як головних, так і епізодичних ролей чудово передали основні інтонації драми, чим, безперечно, зуміли зачепити душу глядача.

До слова, ще у жовтні із п'єсою "Безталанна" радивилівські актори успішно відкривали обласний фестиваль «Палітра театральної осені-2021», що проходив у м.Острозі. Однак через суворі обмеження червоного рівня карантинних заходів, які були запроваджені в регіоні під час третьої хвилі епідемії коронавірусу, показ вистави відбувся з деяким відтермінуванням.

Вийти із прем'єрою вистави в своєму місті народний аматорський театр Будинку культури зумів лише тепер, під завісу року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних