РАДИВИЛІВСЬКІ НАДЗВИЧАЙНИКИ ОТРИМАЛИ НОВУ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНУ МАШИНУ (САРМ-Л)

Дата: 09.12.2021 21:22
Кількість переглядів: 1441

СУЧАСНО ОСНАЩЕНИЙ АВТОМОБІЛЬ ЗБІЛЬШИТЬ ШАНСИ НА ПОРЯТУНОК ПОСТРАЖДАЛИХ В РІЗНИХ КАТАСТРОФАХ.

Фото без опису

Спецтехніку місцевим працівникам служби з ліквідації надзвичайних ситуацій вручали на урочистому шикуванні. До важливої події долучились керівники територіальної громади: Радивилівський міський голова Микола Карапетян, його заступник Олександр Пастух. Ознайомились, як працюватиметься бійцям пожежно-рятувального підрозділу з новим аварійно-рятувальним автомобілем.

З цієї нагоди в Радивилові сьогодні побували т.в.о. начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області Юрій Корецький, начальник Дубенського районного управління ГУ ДСНС у Рівненській області Михайло Домарацький, голова Дубенської райдержадміністрації Всеволод Пекарський.

Радивилівським надзвичайникам висловили подяку за мужність і відвагу, за вміння приймати відповідальні рішення і готовність прийти на допомогу, ризикуючи життям.

Демонстрацію аварійно-рятувального обладнання техніки, що дозволить забезпечувати, зокрема, швидке та оперативне реагування на наслідки дорожньо-транспортних пригод, провів майор Сергій Басюк, заступник начальника 7 ДПРЧ м.Радивилів.

Він зазначив: автомобіль укомплектований усім необхідним спорядженням для екстрених дій на місці аварії. Тут є різак для металу, «розжим», домкрати, пневматичні подушки, первинні засоби пожежогасіння, системами стабілізації пошкоджених транспортних засобів, освітлювальна установка, аварійно-сигнальні ліхтарі, інше допоміжне обладнання. Все для того, щоб максимально ефективно виконати завдання, коли відлік людського життя йде на хвилини.

FORD RANGER (САРМ-Л) - не перший автомобіль, яким поповнився автопарк Радивилівського державного пожежно-рятувального підрозділу за, порівняно, короткий час. У травні бійці міського підрозділу ДСНС отримали новий спеціалізований автомобіль «Reno Duster», придбаний коштом співфінансування з бюджету міської ради.

Паралельно із поповненням автопарку, в міській пожежно-рятувальній частині сьогодні відбулась ще одна знакова подія. За участю особового складу, на заслужений відпочинок провели її керівника Богдана Гетьмана. Від Головного управління ДСНС України у Рівненській області Богдану Гетьману було вручено посвідчення ветерана служби цивільного захисту, а також нагрудний знак ДСНС України «Величі і пошани».За професіоналізм, мужність, що є прикладом для наслідування молодим рятувальникам служби, значний внесок у цивільний захист населення, Богдану Гетьману подякував і голова Радивилівської територіальної громади Микола Карапетян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних