ЗАХИЩАТИ БАТЬКІВЩИНУ - НАЙБІЛЬША ЧЕСТЬ І НАЙВИЩА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Дата: 06.12.2021 18:07
Кількість переглядів: 979

Фото без описуДО 30-Ї РІЧНИЦІ З ДНЯ СТВОРЕННЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

В РАДИВИЛІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВІДБУЛИСЬ СВЯТКОВІ УРОЧИСТОСТІ  ТА ВРУЧЕННЯ ВІДЗНАК ВОЇНАМ-ЗАХИСНИКАМ ТА ПРАЦІВНИКАМ ЗСУ.

У понеділок, 6 грудня 2021 року, Збройні Сили України відзначили 30-ту річницю від дня створення.

  • Це свято є символом справжньої мужності, героїзму і відваги. Ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну, й усім, хто сьогодні несе військову службу, захищаючи кордони незалежної України. Дякуємо нашим воїнам за відданість та незламну силу волі. Немає більш шляхетної місії, ніж захист свого народу, рідної землі, - такими словами привітав Радивилівський міський голова Микола Карапетян військовослужбовців, працівників особового складу другого відділу Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, ветеранів АТО/ООС.

Мужність, відвага та відданість справі це ті якості, котрі є невід’ємною складовою справжнього військовослужбовця, зазначив міський голова. І додав: на рівних засадах із чоловіками військову службу в сучасних збройних силах виконують і жінки.

На урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України, ювілейної, 30-ї річниці з моменту їх створення, були запрошені також матері героїчно загиблих на Сході України радивилівських військовослужбовців - Владислава Шемуровського та Ігоря Черняка.

Міський голова закликав усіх присутніх хвилиною мовчання вшанувати пам'ять полеглих земляків, а також всіх захисників, хто зі зброєю в руках захищали Батьківщину від ворожих посягань. відстоюючи її мирне майбуття.

- Низький уклін за Ваших синів, які проявили найвищий ступінь мужності й відваги, - подякував міський голова матерям загиблих воїнів.

З нагоди 30-річчя Збройних Сил України грамотами, квітами та цінними подарунками Радивилівської міської ради були відзначені військовослужбовці другого відділення Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки :

Василь СОРОКА, майор, начальник відділення рекрутингу та комплектування;

Микола ЗАГОРУЛЬКО, капітан, старший офіцер відділення обліку мобілізаційної роботи;

Андрій ШКОЛЬНІКОВ, старший солдат, оператор відділення обліку мобілізаційної роботи. Грамотою міської ради було також відзначено Віктора ЛЕВКІВСЬКОГО, учасника бойових дій старшого солдата запасу.

З побажаннями миру, злагоди родинам, впевненості у своїх силах до присутніх військовослужбовців, працівників ЗСУ, ветеранів АТО/ООС звернувся підполковник Юрій Попсуй, начальник другого відділу Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Він подякував за відмінне виконання поставлених завдань. Зазначив, що своєю стійкістю і незламністю духу військовослужбовці, в тому числі і Радивилівщини, забезпечували захист і продовжують стояти на варті цілісності та суверенітету країни в зоні проведення АТО /ООС.  

Аби популяризувати військову службу, підтримувати належний рівень патріотичного виховання молоді,  цими днями у освітніх закладах територіальної громади буде проведена просвітницька робота. Зокрема, заплановані зустрічі з учнями за участю ветеранів війни та працівників ЗСУ.

Принагідно,  підполковник Юрій Попсуй подякував міському голові Миколі Карапетяну за всебічну підтримку військовослужбовців з боку органів місцевого самоврядування завдяки реалізації цільових програмних заходів, прийнятих міською радою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних