ТУТ СТАРІСТЬ ТУРБОТОЮ ОБІГРІТА

Дата: 05.12.2021 15:34
Кількість переглядів: 809

Одним з кращих на Рівненщині вважається відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Радивилівського терцентру соціального обслуговування громадян Радивилівської міської ради.

                                         

Створене відділення у травні 2013 року. За 9 років діяльності якісно надає послуги незахищеним та вразливим категоріям громадян Радивилівщини. За 2021-й рік у стаціонарному відділенні обслужено 20 одиноких громадян похилого віку. Щоденно усім підопічним проводять медичний огляд: вимірюють артеріальний тиск, за призначенням лікаря надають необхідні медикаменти, проводять фізпроцедури – інгаляції, магнітолікування. Для мешканців відділення організовано 4-разове харчування. Відділення забезпечене всіма необхідними засобами медичного призначення: функціональними ліжками, ліжками з електроприводом та протипролежневими матрацами. А також засобами для реабілітації підопічних - інвалідними візками, ходунками, палицями, милицями. Потужна модернізація реабілітаційної бази стаціонарного відділення відбулась влітку 2020-го року. Тоді із Франції у Радивилів прибув медичний гуманітарний вантаж від ЮНЕСКО. Транспортування та розмитнення товарів медичного призначення у повному обсязі – а це більше 70 000 гривень - профінансувала приватний підприємець нашого міста С.Карапетян. Десятки ліжок-трансформерів, спеціалізовані матраци, постільну білизну, інвалідні візки, ходунки, милиці, підлокітники, простирадла, ковдри, маніпуляційні столи та медичний одяг отримала в користування радивилівська лікарня. Необхідне обладнання медичного призначення передали і на потреби Радивилівського територіального центру соціального обслуговування: у відділення денного перебування, де громадяни з інвалідністю, пенсіонери, ветерани проходять комплексну реабілітацію, а також у стаціонарне відділення. З турботою про комфорт одиноких громадян похилого віку, які потребують сторонньої допомоги та догляду, і перебувають тут на постійному або тимчасовому проживанні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних