ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ РОЗГЛЯНУВ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ

Дата: 25.11.2021 17:20
Кількість переглядів: 469

ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ВІДБУЛОСЬ СЬОГОДНІ, 25 ЛИСТОПАДА, У СЕСІЙНІЙ ЗАЛІ МІСЬКОЇ РАДИ.

Фото без опису

Відповідним рішенням виконавчий комітет Радивилівської міської ради збільшив середню вартість допомоги на ритуальні послуги при похованні жителів ТГ, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб з інвалідністю внаслідок війни.

У зв’язку з тим, що зросла вартість необхідного переліку предметів похоронного призначення, здійснено і коригування сум відшкодування вартості ритуальних послуг законодавчо визначеним категоріям громадян.

Сума, яка підлягає відшкодуванню, із 600 грн. зросла більш як вчетверо, і становитиме: у літній період 2 819 грн., а у зимовий – 2 882 грн. Про це зазначив керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій ГУЩА.

Було прийнято відповідне рішення стосовно актів обстеження зелених насаджень (доповідав Микола ГРАНОВСЬКИЙ, спеціаліст І категорії з благоустрою, екології та земляних робіт). Виконавчим комітетом надано дозвіл на видалення аварійних дерев в с.Адамівка, Сестрятин, Дружба та в м.Радивилів. Видалені дерева будуть використані для обігріву дитячих закладів територіальної громади.

Натомість, у громаді систематично проводиться робота із озеленення територій та постійно поповнюється кількість зелених насаджень, зазначив Віктор ІСЮК, перший заступник міського голови.

Перед виконавчим комітетом за 11 місяців роботи звітував поліцейський офіцер громади Ярослав СОЛОГУБ. Поліцейська станція, яка функціонує у с.Батьків Немирівського старостинського округу, створена за фінансової підтримки Радивилівської ТГ і обладнана всім необхідним, аби поліцейський офіцер міг протидіяти злочинності та забезпечувати заходи з правопорядку на території обслуговування.

Відтак, за звітний період поліцейським офіцером громади було складено біля 100 адміністративних протоколів, а тому числі – за незаконну торгівлю підакцизними товарами, у результаті чого за порушення фігурантам справи судовим рішенням було призначено стягнення 17 000 штрафу.

Виконавчий комітет також підтримав перелік рішень, що стосуються захисту інтересів дітей статусних категорій (доповідала Олена ПІСАРЄВА, начальник служби у справах дітей Радивиілвської міської ради).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних