ПРИЙМАЮЧИ ВІДПОВІДАЛЬНІ РІШЕННЯ З ПИТАНЬ ЖИТТЄЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ГРОМАДИ

Дата: 23.11.2021 17:50
Кількість переглядів: 483

СЕСІЙНИЙ ДЕНЬ У РАДИВИЛІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ: У ВІВТОРОК, 23 ЛИСТОПАДА, ДЕПУТАТИ ЗІБРАЛИСЬ НА ЧЕРГОВЕ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ.

Фото без опису

Під час голосування було опрацьовано більше 60 питань порядку денного.

Так, зокрема, одними із перших депутати підтримали проекти рішення

«Про Програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Радивилівська центральна міська лікарня» на 2022-й рік. Як підкреслив міський голова Микола КАРАПЕТЯН, відповідно до цих програмних кроків відбувається постійна підтримка закладу охорони здоров’я, його матеріально-діагностичне оснащення.

В результаті реалізації програми, жителям територіальної громади буде забезпечено належний рівень і якість надання вторинного рівня медичної допомоги. Депутати також затвердили фінансовий план КНП «Радивилівський центр ПМСД» на наступний рік, в якому також визначено основні фінансові механізми діяльності медустанови.

Рішенням сесії внесено зміни до місцевого бюджету (доповідав Ю.КУБІТ, начальник фінансового відділу міської ради), а також розширено перелік адміністративних послуг, які надаються Центром надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради. Відтепер через ЦНАП можна буде вирішувати і питання отримання дозвільних документів з будівництва об’єктів нерухомості (доповідала Марія ПАСТУХ, начальник відділу забезпечення надання адміністративних послуг міської ради).

Відповідні рішення було ухвалено з питань, які регулюють земельні відносини жителів територіальної громади (доповідала Наталія КУЧЕРЕНКО, начальник відділу земельних відносин, екології та благоустрою міської ради). Зокрема, земельні ділянки комунальної власності у селах Бугаївка Балки, Підзамче за підсумками голосування включено до переліку інвестиційно-привабливих.

В подальшому, це відкриває перспективу із залучення інвестицій у громаду та реалізації нових інвестиційних проектів.

Обговорюючи принципи організації використання земельного фонду громади, дотримання раціонального управління земельними ресурсами, міський голова звернув увагу, зокрема, і на необхідності збереження громадських пасовищ на потреби сільських населених пунктів з метою унеможливлення подальшої їх безпідставної передачі у власність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних