Покращиться якість надання медичних послуг

Дата: 18.11.2021 12:39
Кількість переглядів: 462

АКУШЕРСЬКЕ ЛІЖКО-ТРАНСФОРМЕР ОТРИМАЛА РАДИВИЛІВСЬКА ЛІКАРНЯ.

Фото без опису

ПРИЗНАЧЕНЕ ВОНО ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ МАЙБУТНІХ МАМ НА ВСІХ ЕТАПАХ ПОЛОГІВ. НАЙБЛИЖЧИМИ ДНЯМИ ЦЕ МЕДИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ПОЧНУТЬ ЗАСТОСОВУВАТИ ЗА ФУНКЦІОНАЛЬНИМ ПРИЗНАЧЕННЯМ.

Допомогу у закупівлі акушерського ліжка з електроприводом для Радивилівської центральної лікарні надав народний депутат України від Дубенського виборчого округу Олександр Аліксійчук. Кошти на ці потреби виділено з фонду соціально-економічного розвитку.

Крісло-трансформер для пологів вже встановлено у профільному відділенні лікарні. Його вартість близько 250 тис. гривень.

Про переваги нового медичного обладнання розповів завідувач акушерсько-гінекологічного відділення лікарні Володимир Чеботарьов:

-Допомога при пологах є одним із найважливіших видів допомоги в житті кожної жінки, яка готується стати матір’ю. Сучасні тенденції в медицині диктують особливі вимоги, в тому числі, й до спеціалізованого устаткування, що застосовується лікарями при появі дитини на світ. Так, відоме більшості гінекологічне крісло типу Рахманова вже вважається вчорашнім днем. На етапі пологів його ефективно заміняють акушерські ліжка-трансформери, що є більш комфортабельними й функціональними.

Аби відповідати всім вимогам Національної служби здоров'я України, акушерсько-пологове відділення Радивилівської ЦМЛ ще кілька років тому взяло курс на комплексну модернізацію. Тут проведено внутрішній ремонт, осучаснено палати та медичне обладнання, здійснено капітальну заміну покрівлі. На цьому етапі робіт суттєво допомогла лікарні Радивилівська міська рада.

Працівники акушерсько-гінекологічного відділення, які виконують одну із найважливіших місій – першими приймають на свої руки нове життя, дають вдячну оцінку депутатській ініціативі, орієнтованій на поліпшення медичного обслуговування населення. Тільки за минулий рік тут відбулось 260 пологів, а цьогоріч пацієнтками відділення стали 222 породіллі.

Ліжко-трансформер буде доступним для всіх пацієнток, які звернуться у Радивилівську лікарню за медичною допомогою при пологах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних