ОБГОВОРИЛИ СТАН ПРАВОПОРЯДКУ В ГРОМАДІ

Дата: 15.11.2021 12:32
Кількість переглядів: 536

Фото без описуУ понеділок, 15 листопада, в Радивилові з робочим візитом перебував начальник Головного управління Національної поліції в Рівненській області О.Ю Камишанський, який взяв участь у відкритті фронт-офісу в міському відділенні поліції.

Поліцейський фронт-офіс — це приміщення, власне з якого починається відділення поліції. Використання найсучасніших методик, логістика та оновлена техніка дозволяють швидко та якісно отримати будь-яку послугу населенню: консультацію, зареєструвати звернення та дізнатися про результати звернення, написати заяву про вчинення правопорушення або втрату документів, записатися на особистий прийом, дізнатися інформацію про кримінальне провадження, у якому громадянин є потерпілою стороною та залишити відгук про роботу поліцейських. Фронт-офіс — це не просто ремонт приміщення чи його облаштування. Це кардинально інший підхід до відвідувачів, адже основний критерій оцінки роботи правоохоронців — довіра громадян. Тому кожен, хто звернеться із тих чи інших питань до поліції, зможе особисто побачити, як працюють її працівники, а відкритий простір із системою відеоспостереження дозволяє забезпечити дотримання прав громадян.  

Цього ж дня О.Ю Камишанський, разом з начальником відділення № 2 (місто Радивилів) Дубенського РВП, старшим лейтенантом поліції А.В. Наконечним, провели зустріч з Радивилівським міським головою М.А.Карапетяном. У ході наради було обговорено стан охорони правопорядку у населених пунктах територіальної громади, питання розширення плідної співпраці правоохоронних органів з органами місцевого самоуправління.

Наш кор..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних