В ТЯЖКИЙ ЕПІДЕМІЧНИЙ ЧАС ЛІКАРНІ ДОПОМАГАЄ ЦЕРКВА: РІВНЕНСЬКЕ ЄПАРХІАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ УПЦ, З БЛАГОСЛОВЕННЯ МИТРОПОЛІЇ, ПЕРЕДАЛО НА ПОТРЕБИ МЕДИЧНИХ УСТАНОВ ОБЛАСТІ АНТИБІОТИКИ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ВІД УСКЛАДНЕНЬ ХВОРОБ ДИХАЛЬНОЇ СИСТЕМИ

Дата: 09.11.2021 18:22
Кількість переглядів: 402

Фото без описуЗапаси антибактеріальних засобів отримала і Радивилівська центральна міська лікарня. Препарат «Цефинак», який  є антибіотиком широкої бактерицидної активності, та застосовується, в тому числі, і при інфекціях верхніх та нижніх дихальних шляхів, для потреб пацієнтів Радивилівського медзакладу сьогодні передали настоятель храму Святого Олександра Невського о.Вячеслав разом із настоятелем Свято-Введенського храму о.Юрієм.

Директор КНП «Радивилівська центральна міська лікарня» Федір Стецюк подякував священикам за хорошу, благу справу. І назвав таку волонтерську допомогу дуже вчасною та доречною.

За його словами, починаючи з цього тижня, в радивилівському медзакладі вже розгорнуто ковідне відділення на 20 ліжок. Тут хворі перебуватимуть на кисневих концентраторах. Для госпіталізації пацієнтів вже перепрофільоване терапевтичне відділення лікарні.

- Тож всі передані препарати будуть спрямовані на лікування хворих на коронавірусну інфекцію, - зазначив Федір Стецюк. І додав: в Радивилівську лікарню будуть госпіталізовуватися хворі на COVID-19 з легкою та середньою дихальною недостатністю. При клінічних станах з важкою пневмонією та важкою дихальною недостатністю хворих будуть  скеровувати у Дубенську центральну міську лікарню.

Наталка Янчин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних