9 листопада – День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 11:31
Кількість переглядів: 441

Фото без описуШановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Творчі і талановиті, всі, хто присвячує своє життя сцені!

Щиро вітаю вас з вашим професійним святом!

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Вона ніколи не продається і не купується. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу.

Цей день об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, хто день у день веде величезну організаційно-масову роботу.

Люди вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей.

Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей. А головне – робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною.

Дякую вам за вашу працю! Саме ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до багатих витоків української культури, навчаєте бачити в ній все саме найкраще і цінне.

Кожен, хто проживає у нашій громаді, щодня вдячний Вам -  працівникам міського Будинку культури та його старостинських філіалів, Будинку школяра, міської дитячої школи мистецтв, бібліотек, музею, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за

високі мистецькі здобутки. На конкурсах та фестивалях, не тільки всеукраїнського рівня, а і міжнародного, Ви разом з Вашими вихованцями завжди на мистецькій висоті, показуєте високий рівень творчої майстерності.

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

З щирою повагою міський голова Микола Карапетян

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних