З ТУРБОТОЮ ПРО ЗДОРОВ’Я ПЛАНЕТИ

Дата: 31.10.2021 10:54
Кількість переглядів: 593

ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ГЛОБАЛЬНОЇ ЕКО-ІНІЦІАТИВИ «GREENING OF THE PLANET»

Фото без опису

Її мета – мільйон людей мають висадити мільйон дерев в понад ста країнах світу.

До участі в цьому проекті долучились вже 138 країн, активно підтримують ініціативу зі збільшення зелених насаджень у своїй громаді і радивилівці.

Сьогодні справжньою командою об’єдналися довкола важливої еко-ідеї місцеві освітяни, учнівство, активна молодь, працівники з благоустрою Радивилівської міської ради – разом висадили по 40 саджанців дубів та беріз вздовж центральної вулиці міста – О.Невського.

На підтримку відновлення екосистеми землі виступили і наймолодші жителі територіальної громади – так, зокрема, учні опорного освітнього закладу, Радивилівського ліцею №2 ім.П.Г.Стрижака Радивилівської міської ради, а також вчителі та адміністрація, висадили на прилеглій території вишні. В усіх старостинських округах громади здобувачі освіти та педагоги також стали частиною великої всеукраїнської ініціативи. Гуртом потрудилися задля збільшення зелених насаджень, закладали біля шкіл нові алеї плодово-ягідних дерев.

«Зелена» акція покликана не лише змінити еко свідомість людей у всьому світі, привчити шанобливо ставитися до природи, але й покращити стан довкілля.

Адже висаджування дерев є ефективним інструментом у боротьбі з шкідливими викидами та підвищує концентрацію кисню у повітрі. Загалом, що більше дерев висадимо, то здоровіші будемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних