ПІД ЧАС ПЛЕНАРНОГО ЗАСІДАННЯ ЧЕРГОВОЇ 17-Ї СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ, ЯКА ВІДБУЛАСЯ У ЧЕТВЕР, 21 ЖОВТНЯ, ДЕПУТАТИ ОПРАЦЮВАЛИ БІЛЬШЕ 50-ТИ ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО.

Основна увага була зосереджена виконанню цільових програм, відповідно до яких проводиться вся основна робота у територіальній громаді. Заслухали, зокрема, звіт за програмою благоустрою Радивилівської ТГ за 2020-й рік (доповідав Віктор Ісюк, перший заступник міського голови), хід виконання програми розвитку молочного скотарства на території громади та сервісного обслуговування ВРХ; програму забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Радивилівській ТГ на 2018-2022 роки (доповідав Олександр Пастух, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради), програму соціального захисту окремих категорій населення (доповідала Катерина Наконечна, начальник відділу соціального захисту населення). Рішенням сесії було затверджено фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Радивилівська центральна міська лікарня» (доповідав директор КНП «Радивилівська ЦМЛ» Федір Стецюк). Депутатами прийнято до відома хід виконання міської програми фінансової підтримки КНП «Радивилівський центр ПМСД» (доповідала директорка Валентина Поляк).

Про цьогорічну організацію підвезення учнів та педагогічних працівників до закладів освіти відповідно до діючих програмних положень доповіла Ірина Ковалевська, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради. Депутатами було затверджено зміни до місцевого бюджету за затверджено перелік майна, що належить до комунальної власності Радивилівської ТГ і яке пропонується для здачі в оренду (доповідала Анастасія Багній, провідний спеціаліст з публічних закупівель відділу бухгалтерського обліку і звітності міської ради).

Про хід виконання програми соціальної роботи з сім’ями доповіла Тетяна Франко, директор МЦСС; із звітною інформацією про реалізацію програмних завдань із забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на території територіальної громади виступила Олена Пісарєва, начальн служби у справах дітей Радивилівської міської ради.

У ході пленарного засідання депутати розглянули звернення жителів громади, що стосуються врегулювання земельних відносин: відповідними рішеннями сесії було надано дозволи на розроблення технічних документацій із землеустрою, проектів землеустрою, затверджено технічних документацій із землеустрою (доповідала Наталія Кучеренко, начальник відділу земельних відносин, екології та благоустрою міської ради).

Усі проєкти рішень пройшли попередній розгляд на засіданнях профільних комісій міської ради. Результати голосування за підсумками пленарного засідання чергової 17-ї сесії розміщено на офіційному веб-сайті Радивилівської міської ради.