ПРИВІТАЛИ НАЙСТАРШОГО ЧОРНОБИЛЬЦЯ-ЛІКВІДАТОРА РАДИВИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 21.10.2021 13:37
Кількість переглядів: 491

МИХАЙЛО ГРИГОРОВИЧ КАЧУРЕЦЬ, ЯКИЙ СЬОГОДНІ, 21 ЖОВТНЯ, ВІДЗНАЧАЄ СВОЄ ПОВАЖНЕ 80-РІЧЧЯ, Є ТАКОЖ НАЙСТАРШИМ У КОГОРТІ ЧОРНОБИЛЬЦІВ-ЛІКВІДАТОРІВ КОЛИШНЬОГО РАДИВИЛІВСЬКОГО РАЙОНУ.

Фото без опису

З нагоди щедрого ювілею домівку Михайла Григоровича, де він нині проживає разом із дружиною,  відвідали побратими-ліквідатори: голова  Радивилівського об’єднання «Союз Чорнобиль України» Іван Миколайович Степанюк, його заступник Іван Миколайович Воронко, а також голова Радивилівської ветеранської організації Василь Андрійович  Бондар. Як і годиться в такий особливий день -  з квітами, цінним подарунком та Почесною грамотою Радивилівської міської ради – за високе почуття обов’язку при ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, активну життєву позицію та з нагоди 80-річчя, вони побажали ювілярові міцного здоров’я, сімейного тепла, добра і благополуччя.

Привітавши також і від імені міського голови Миколи Карапетяна найстаршого, і за всі ці роки – одного із найбільш активних членів спілки, голова ветеранської організації Василь Бондар справедливо зазначив, що Чорнобильська трагедія залишила по собі багато скалічених доль і  хвороб. Але якби не люди, які пожертвували собою під час ліквідації її жахливих наслідків, невідомо, як би склалась подальша ситуація для наступних поколінь. А тому на життєві потреби таких людей різних професій – пожежників, правоохоронців, медиків, які  героїчно захистили Україну та весь світ від руйнівної дії радіації, у нашій громаді звертається постійна увага.

 Михайло Григорович Качурець був задіяний до ліквідації наслідків техногенної аварії в Чорнобилі з лав органів внутрішніх справ району, де нинішній ювіляр пропрацював довгих 26 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних