«МАЄМО ВЗІРЕЦЬ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ У ДУБЕНСЬКОМУ РАЙОНІ»

Дата: 19.10.2021 20:20
Кількість переглядів: 528

В РАДИВИЛІВСЬКОМУ ЦНАПІ У ВІВТОРОК, 19 ЖОВТНЯ,  ВІДБУВСЯ ВИЇЗНИЙ СЕМІНАР ЗА УЧАСТЮ КЕРІВНИЦТВА Й ПРЕДСТАВНИКІВ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ДУБЕНЩИНИ, ЯКИМ ВАЖЛИВИЙ ДОСВІД СТВОРЕННЯ ТА УСПІШНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СУЧАСНИХ СЕРВІСНИХ ЦЕНТРІВ, ЩО ДІЮТЬ ПРОЗОРО, ОПЕРАТИВНО ТА ЕФЕКТИВНО.

 ЗА  ПРИНЦИПОМ «ЄДИНОГО ВІКНА» СПРИЯЮТЬ ГРОМАДЯНАМ У ВИРІШЕННІ ДОКУМЕНТАЛЬНИХ ПИТАНЬ ЗА РІЗНИМИ МОДЕЛЯМИ ЖИТТЄВИХ СИТУАЦІЙ.

Фото без опису

Відкрив засідання Тарас Чигринюк, заступник голови Дубенської РДА, який зазначив:

- Ми недарма обрали Радивилів, і проводимо робочу зустріч саме на базі ЦНАПу Радивилівської міської ради. Результативність роботи цього центру надання адміністративних послуг засвідчує, що ми маємо практично взірець у Дубенському районі. Створення ЦНАПів у громадах, динамічний моніторинг інфосистем -  основні з пріоритетів, які на сьогодні ставить Міністерство трансформації.

Ефективна діяльність ЦНАПів у громадах дуже важлива. Адже кожен ЦНАП це, фактично, обличчя місцевої влади.

Звертаючись до адміністраторів з інших громад, які приїхали в Радивилів вивчати досвід адміністративної роботи,  Радивилівський міський голова Микола Карапетян наголосив, що з часу заснування Центру надання адміністративних послуг в Радивилові, а також віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАП у Дружбівському та Підзамчівському старостинських округах, для мешканців громади відкритий доступ до державних сервісів у сучасному, цифровому та прозорому форматі, що є вирішальним для якості життя та привабливості громади.

- Завдячуючи професіоналізму, злагодженій та продуктивній роботі колективу, сьогодні суттєво спрощено процедуру надання адміністративних послуг всім громадянам, які звертаються в ЦНАП за різними моделями життєвих ситуацій.

Відкриття Центру надання Радивилівської міської ради відбулось у 2019 році. За цей час ЦНАП уже «наростив» перелік послуг до 289 найменувань.

- Одна із позитивних змін для громадян, що реалізувалась уже в умовах децентралізації, це створення  таких сучасних сервісних центрів, де кожен житель громади має доступ до  якісних адміністративних послуг, - підкреслив Микола Аракелович.

Після виступу міського голови на основні питання, що стосуються створення у громадах таких установ, як ЦНАПи, про актуальні засоби державної підтримки на всіх етапах, відповіді учасникам семінару надала Олена Медведюк – заступник директора департаменту – начальник управління цифрової трансформації департаменту цифрової трансформації та суспільних комунікацій Рівненської обласної адміністрації.

Питання про створення ЦНАПів у територіальних громадах Дубенського району та необхідність їх під’єднання  їх до онлайн-системи моніторингу, що дозволить аналізувати роботу більш системно, висвітлив Сергій Колодюк, начальник відділу цифрового розвитку цифрових трансформацій, цифровізації  та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Дубенської РДА.

Про досвід роботи Радивилівського ЦНАПу,  ефективними досягненнями у сфері надання адміністративних послуг населенню громади, присутніх ознайомила начальник відділу забезпечення надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради Марія Пастух. Вона зазначила: працюючи прозоро і ефективно, фахівці центру завжди уважні до відвідувачів та компетентно сприяють у вирішенні адміністративних та соціальних питань, з якими ті до них звертаються. Це дає змогу увесь цей час високоякісно розвивати сервіс адміністративних послуг  в громаді. За один місяць адміністратори Радивилівського ЦНАПу опрацьовують звернення більш як 2 000  громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних