ШАНА ВСІМ, ХТО ЗАХИЩАЄ, ЗАХИЩАВ І ЗАХИЩАТИМЕ КРАЇНУ!

Дата: 14.10.2021 16:41
Кількість переглядів: 827

НА СВІТЛУ ПОКРОВУ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, КОЛИ З УСІХ ХРАМІВ ЛУНАЮТЬ ВЕЛИЧАЛЬНІ МОЛИТВИ ПРО ЇЇ ЗАСТУПНИЦТВО ТА ПОКРОВИТЕЛЬСТВО, ПРОХАННЯ ЗА ДОБРОБУТ ТА МИРНЕ МАЙБУТТЯ НА УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ, МИ ВІДЗНАЧАЄМО ВІДРАЗУ КІЛЬКА ЗНАКОВИХ ПОДІЙ – ДЕНЬ КОЗАЦТВА, ДЕНЬ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ.

Фото без описуУ це свято, 14 жовтня, у Радивилівській громаді віддали шану світлій пам’яті героїчних синів та доньок української землі, які поклали життя за її волю та незалежність. Вшанували ветеранів за їх безсмертний подвиг, а також з вдячністю та гордістю висловили шану й повагу воїнам, хто, усвідомлюючи своє високе призначення, нині віддано охороняє життя та мирну працю свого народу в суверенних кордонах нашої держави. Цього дня в м.Радивилів відбулась пам’ятна хода, у якій разом з військовослужбовцями, ветеранами АТО/ООС та жителями міста, поклали квіти до пам’ятників та пам’ятних знаків полеглим за волю та незалежність України Радивилівський міський голова Микола Карапетян, начальник другого відділу Дубенського РТЦ та СП, підполковник Юрій Попсуй. Від імені серця, від імені життя, яке надійно захищене мужніми руками українських воїнів, усім захисникам та захисницям України здоров'я, сили та єдності в ім’я миру та спокою на рідній землі бажали творчі колективи Радивилівського міського Будинку культури. Панахиду та молитовне вшанування пам’яті загиблих захисників України біля пам’ятного знака героям ОУН-УПА провели священники та хористи міського храму Різдва Пресвятої Богородиці. Завершилось богослужіння побажаннями Господнього захисту, добробуту й захисту кожній родині, мирного неба над Україною. А усім українським солдатам - повертатися додому живими та неушкодженими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних