З Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 13.10.2021 17:00
Кількість переглядів: 700

Дорогі захисники і захисниці України, шановні жителі громади! У світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, 14 жовтня ми відзначаємо ще й День захисників та захисниць України.

Фото без описуЦі свята нерозривно пов’язані між собою, символізують зв'язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українським народом. У цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг, а також висловлюємо шану й повагу воїнам, хто, усвідомлюючи своє високе військове призначення, віддано охороняє життя та мирну працю свого народу в суверенних кордонах нашої України. Разом із депутатським корпусом Радивилівської міської ради, її виконавчим комітетом, щиро бажаю цього дня усім захисникам та захисницям України здоров'я, завзяття, сили та єдності в ім’я миру та спокою на українській землі. Нехай українські солдати повертаються додому живими та неушкодженими. Мирного неба над головою усім нам! Нехай хранить Пресвята Богородиця Україну під своїм Покровом!

Міський голова Микола Карапетян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних