У ДИТСАДКИ ТА МІСЬКУ ЛІКАРНЮ ВЖЕ ПОДАЛИ ТЕПЛО

Дата: 13.10.2021 16:35
Кількість переглядів: 862

В ЗВ’ЯЗКУ ІЗ РІЗКИМ ЗНИЖЕННЯМ СЕРЕДНЬОДОБОВОЇ ТЕМПЕРАТУРИ ПОВІТРЯ, В РАДИВИЛІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ЗАВЧАСНО РОЗПОЧАТО ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН.

Фото без опису

Радивиліський міський голова Микола Карапетян підготував відповідне розпорядження «Про початок опалювального сезону 2021-2022 років у закладах соціальної сфери Радивилівської територіальної громади». Згідно з документом, із 13 жовтня розпочався процес теплопостачання у навчальні дошкільні заклади та лікувально-профілактичні заклади Радивилівської територіальної громади та в заклади Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Старостам та керівникам відповідних структурних підрозділів та установ міським головою дано доручення забезпечити пуск внутрішньої системи опалення об’єктів, індивідуальних котелень, їх безпечну експлуатацію та підтримувати режим роботи індивідуальних котелень відповідно до зовнішньої температури повітря та своєчасну оплату за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних