ПЕНЗЛЕМ ТА ФАРБАМИ – ПРО ЦІННОСТІ СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ

Дата: 06.10.2021 11:48
Кількість переглядів: 501

Вихованці художнього відділення КЗ «Радивилівська дитяча школа мистецтв» долучились до творчого конкурсу, приуроченого до Дня усиновлення, який в Україні відзначається щорічно 30 вересня.

Фото без опису

Проєкт тематичного малюнка ініційовано службою у справах дітей Радивилівської міської ради. Юні майстри пензля передали мовою образотворчого мистецтва власне бачення теми «Кожній дитині потрібна родина!», запропонованої спеціалістами, які щодня здійснюють захист інтересів наймолодших.

Зображений дітьми у різних художніх техніках, на всіх роботах містився важливий меседж: кожна дитина заслуговує на батьківську любов і турботу. І так часто буває, що дати ці найголовніші цінності у житті можуть батьки не біологічні, а названі.

Всі учасники творчої акції  не залишилися без уваги, за результатами конкурсу у віковій категорії 7-9 років кращими визнано малюнки Надії  Панасюк, Дмитра Порученка , Вероніки Яковлєвої,  у віковій категорії  10 – 12 років  - Дарини Ничипорук , Анни Гончук, Тетяни Конишиної. Серед найстарших вихованців художнього відділення (13 – 16 років) найбільш вдало передали на малюнках тему усиновлення Ангеліна Гришан, Мар’яна Мельничук, Анна Іванченко. Від організаторів всі учасники конкурсу отримали подяки та солодкі подарунки.

Олена Пісарєва, начальник служби у справах дітей Радивилівської міської рад


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних