ПРО РОБОТУ ЗВІТУВАЛИ ЗАКЛАДИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ГРОМАДИ

Дата: 05.10.2021 11:24
Кількість переглядів: 585

У Радивилівській міській раді відбулось засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Микола Карапетян. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Фото без описуЗокрема, заслухано звіти генерального директора КНП «Радивилівська ЦМЛ» Федора Стецюка, Людмили Сеньчук, в.о. головного лікаря КНП «Радивилівський центр ПМСД» про роботу закладів охорони здоров'я, якість та доступність медичного обслуговування, забезпечення надання населенню первинної медичної допомоги за місцем проживання. Про стан організації призову громадян на строкову військову службу на території Радивилівської міської ради поінформував Віталій Воронко – провідний спеціаліст з надзвичайних ситуацій , цивільного захисту населення, мобілізаційної оборонної роботи і охорони праці міської ради. За результатами засідання ухвалено відповідні рішення з питань захисту прав дітей (доповідала Олена Пісарєва, начальник служби у справах дітей Радивилівської міської ради), а також з місцевого благоустрою та комунальної сфери. Виконавчим комітетом затверджено рішення про мережу закладів освіти Радивилівської територіальної громади на 2021/2022 навчальний рік. Про те, як організовується навчальний простір у територіальній громаді, поінформувала Ірина Ковалевська, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради. У місті та старостинських округах функціонують 15 закладів освіти, з них - 6 закладів дошкільної освіти, 6 – загальної середньої освіти з філіями та 3 заклади позашкільної освіти. В закладах загальної середньої освіти діють 127 класів, у яких навчаються 2 274 учні. Організовано 14 класів з інклюзивною формою навчання. В обох міських ліцеях працюють класи з поглибленим вивченням різних предметів – це українська мова, історія, математика. Під час засідання виконавчим комітетом міської ради розглянуто заяви про надання дозволу на видалення аварійних дерев на територіях старостинських округів громади - інформував Микола Грановський - спеціаліст І категорії з благоустрою, екології та земляних робіт. З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту оприлюднені на офіційному вебсайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних