Повідомлення про проведення обстеження та оцінку ступеня безбар'єрності об'єктів

Дата: 20.09.2021 18:03
Кількість переглядів: 522

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.2021 №537 «Про затвердження Порядку проведення моніторингу та оцінки ступеня безбар′єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю» визнано, що власники (балансоутримувачі), орендарі або інші управителі об’єктів, що несуть відповідальність за їх експлуатацію (далі – управителі об’єктів) проводять обстеження та оцінку ступеня безбар′єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю згідно Додатку 1 вищезазначеної постанови Кабінету Міністрів України.

Повідомляємо про те, що інформація про проведення управителями об’єктів обстеження та оцінки ступеня безбар′єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю подається до відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, приватизації, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної оборонної роботи і охорони праці Радивилівської міської ради. Цей же відділ погоджує наміри та приймає подання про зауваження і пропозиції щодо влаштування засобів безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів або їх розумного пристосування, що плануються розмістити по території громади з використанням Реєстру будівельної діяльності як електронного документа з присвоєнням реєстраційного номера.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних