До уваги споживачів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ»: обережно, працюють ділки

Дата: 16.09.2021 18:00
Кількість переглядів: 562

Фото без описуВже два місяці невідомі сумнівні особи ходять по домівках і поширюють неправдиву інформацію про ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Ці особи пропонують підписати нові заяви-приєднання до договору постачання природного газу та здійснити передплату на їх рахунок.

Пенсіонерка Поліна Войтюк завжди була на постачанні у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ». Каже, що підстав змінювати постачальника у неї не було. Найголовніше, що компанія має свій офіс і в разі чого все можна вирішити на місці. Та ділки запевнили, що їм вдалося укласти договір на купівлю українського газу, відтак вже з жовтня зможуть постачати значно дешевший газ.

« І так вони це все гарно розказували, настільки були переконливими, що я погодилась. Хоча ніколи не піддаюсь на якісь такі вговорювання», – розповідає Поліна Войтюк.

Заявою-приєднання все не завершилось, молоді люди переконали пенсіонерку укласти ще й договір страхування на хату. Необхідних півтисячі в пані Поліни не знайшлось, тож страхування зі знижкою пенсіонерці обійшлось у 350 грн.Фото без опису

Рівнянин Володимир розповідає, що саме був в селі Углище Рівненського району, коли до його 87-річної матері прийшли двоє дівчат переконувати змінити постачальника газу.  Запевнили, що газ їхня компаніє постачатиме за ціною 7,99 грн за кубометр, а от у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» ціна скоро стрімко зросте. Такого аргументу для пана Володимира виявилось достатньо, тож відразу на місці він підписав нову заяву-приєднання.

Обман виявився лише кілька днів, коли до пана Володимира передзвонила менеджер ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», щоб дізнатись про переваги, що стали визначальними для зміни постачальника.

«Тоді тільки взнав, що це в Газзбуті ціна зафіксована і становить 7,99 грн за кубометр, і змінювати її не планують. Порадили дзвонити до «нового» постачальника і розривати угоду. Я й передзвонив, і в слухавці почув вже зовсім іншу інформацію: газ на опалювальний період буде по 9 грн. Кажу, чого ж коли укладали договір, то про таку ціну не казали?... Але то вже була вся розмова», – поділився пан Володимир.

Анулювати заяву-приєднання до «нового» постачальника поспішив і рівнянин Олександр Кеча. Днями невідомий чоловік переконав його літню матір підписати заяву- приєднання. 

«Ви розумієте, в якому вона віці?!… Вона вже не зовсім усвідомлює що робить... Він навіть не сказав, яка ціна має бути. Коли я з ними спілкувався, кажу: дайте мені адресу в Рівному куди я міг би підійти, – ні адреси, ні телефона не дали!» – розповів Олександр Кеча.

Розшукувати «нового» постачальника чоловік не став. Натомість проконсультувався у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», як бути далі. А ще оформив перехід за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж», щоб усі витрати на газ спланувати за фіксованою ціною.

«Це дуже прикро, що за нашою спиною таке діється. Ми з розумінням ставимось до споживачів, яких ошукали, допомагаємо їм розірвати правові відносити з ділками та відновити наше постачання газу. При цьому наголошуємо, що Товариство працює у звичному режимі, щодо компанії не порушено жодної справи про банкрутство, ліцензії на постачання природного газу та електроенергії є чинними», – прокоментував ситуацію директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» понад 6 років безперебійно забезпечує своїх клієнтів енергоресурсами. Ціна для побутових споживачів зафіксована на рівні 7,99 грн за кубометр до 30 квітня 2022 року. На сьогодні компанія має зручні онлайн сервіси, 8 відділів продажів і 15 точок контакту, в яких клієнти можуть отримати консультацію фахівців компанії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних