РОБОТА НА УСПІХ, РЕЗУЛЬТАТ, МЕДАЛІ!

Дата: 13.09.2021 14:43
Кількість переглядів: 616

Фото без описуДЕНЬ СПОРТИВНИХ ПОДІЙ У РАДИВИЛІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗІБРАВ НАЙШВИДШИХ, НАЙСИЛЬНІШИХ, НАЙВИТРИВАЛІШИХ НА МІСЬКОМУ СТАДІОНІ «КОЛОС»

Ранок неділі, 12 вересня, розпочався волейбольним турніром у міському парку (група «Здоровя», чоловіки). Продовжились заходи, приурочені до Дня фізичної культури та спорту на міському стадіоні «Колос», де тренери комплексної дитячо-юнацької спортивної школи провели значний комплекс змагань та силових вправ на першість. Так, зокрема, відбулись атлетичні забіги серед вихованців КДЮСШ на дистанціях 60, 100 та 400 метрів. На стометровій дистанції з бігу серед юнаків в лідери вийшов Мандзюк Владислав, шістдесятиметрівку найшвидше серед юнаків здолав Матіч Михайло, а найкращий час в найдовшій дистанції програми (400 метрів) показав Денега Артем.

Серед дівчат беззаперечною лідеркою в усіх трьох бігових дистанціях стала вихованка КДЮСШ Тацій Вероніка.

Спортивні успіхи дня продовжили учасники дисципліни «Жонглювання мяча». За індивідуальними результатами найвправнішими стали Куріч Максим Малецький Артем Герасимчук Олександр.

Після змагань на швидкість та спортивну координацію перейшли до силових дисциплін, обєднаних під назвою «Козацький дух». На стадіоні відбулась видовищна боротьба з армреслінгу (Юрковський ТарасІ місце, Мелих ВладиславІІ місце, Дубинецький ВладиславІІІ місце); змагання з перенесення ваги (Мелих ВладиславІ місце, Дубинецький ВладиславІІ місце, Юрковський ТарасІІІ місце), а також метання ваги, де найкращий результат продемонстрував Мелих Владислав ( 5м43 см). Разом із тренерами та суддями змагань всі досягнення силачів громади у змаганнях фіксував і майстер спорту з пауерліфтингу, неодноразовий чемпіон міжрегіональних та міжобласних турнірів Володимир Невинний.

Врученням грамот відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради завершились і змагання з волейболу серед вихованців КДЮСШ. Левова частина з них є учнями Радивилівського ліцею 2 ім.П.Г.Стрижака. За підсумками чемпіонату було визначено кращих гравців команд-учасниць, нагороджено також їх тренеравчителя фізичного виховання Радивилівського ліцею 2 Михайла Леонідовича Медвідя.

Спортивний характер та наполегливість у чемпіонаті Бродівщини з футболу продемонстрували і учасники команди «Спринтер» (Радивилів). Їх суперницею по матчу стала команда «Енергія» з с.Попівці.

Футбольні поєдинки тривали і на спортивному майданчику в міському паркутут за чемпіонську першість виступили вихованці Радивилівської КДЮСШ та християнського футбольного клубу «Тріумф».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних