У П'ЯТІ РОКОВИНИ ЗАГИБЕЛІ...

Дата: 31.08.2021 16:14
Кількість переглядів: 664

Останній серпневий день 2016-го сколихнув Радивилів скорботною звісткою: при виконанні бойового завдання поблизу села Широкине Донецької області поліг наш земляк – боєць Української Добровольчої Армії, 23-річний Владислав Шемуровський.

Фото без описуЕнергійний, із нестримною жагою до життя, - таким його знову згадували сьогодні. Щемні спогади про сина, героїчно загиблого в боротьбі за територіальну цілісність України, висловила мама Оксана Леонідівна. Щоб в скорботі схилити низько голови перед світлою пам’яттю полеглого бійця, на міському кладовищі зібрались представники Радивилівської міської ради – заступник міського голови Олександр Пастух, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Гуща, представники Радивилівського центру комплектування та соціальної підтримки – Валентин Атрасевич, начальник другого відділу Дубенського РТЦК Юрій Попсуй. У день загибелі щорічно навідуються до могили Друга Маестро (бойовий псевдонім Владислава Шемуровського) і його бойові побратими, а також представники «Правого сектора» Рівненщини. Пам'ять убитих за Україну, що, як Владислав Шемуровський, згасли в самому розквіті віку, згуртовує нас, живих. Громада з почестями вшановує кожного земляка, хто відважно піднявся на оборону потривоженого спокою своєї Батьківщини, і за неї загинув.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних